1
2
3
slider1
4
5
slider2
6
7
8
slider3

Menuer Ud-Af-Huset

 

2-3 retters selskabs menu
2 retters menu 215,-
3 retters menu 245,-

Forretter
Suppe efter eget valg

Varmrøget laks med grønne asparges, rygeost og yoghurt /dilddressing

Landskinke med melon, bærsalat og syltede cherrytomater

Laksecarpaccio med salat af sprød fennikel og syltet citron

Oksecarpaccio med rygeostecreme og saltristede mandler

Røget laks med agurkecreme, stenbiderrogn og grillede citron

Gravad oksefilet med frisk salat, sprød rødbede og brønkarse creme

Mimoseæg med hellefisk, sprød salat og asparges

Stegt kammusling med hvide asparges og svampevinaigrette

Hovedretter

Lammekrone grillet med hvidløg og timian, grov salat med artiskokker, tomat og persille, små stegte kartofler og lammesky

Langtidsbagt kalvesteg med rosmarin og citron, kartofler vendt i grov sennep, rødløg, purløg og svampecreme

Stegt kyllingebryst med bagt fennikel, gulerødder, langtidsbagt tomat, urtekartofler og estragoncreme

Krydderurtefarseret unghane med marinerede grøntsager af forårsløg og gulerødder, stegte kartofler og purløgsskysauce

Oksefilet med sauteret haricots verts, grillede tomat og flødestegte kartofler

Oksemørbrad med bagte rodfrugter, pom anna og rødvinssky

Desserter
Gateau Marcel med hindbærsauce og hjemmelavet is

Årstidens trifli med mascarponecreme og sprød drys

Creme Brulé med skovbærparfait

Rabarberkage med vaniljecreme

Torta della Nonna – mandeltærte med vanilleparfait

Æblekage med grov crumble

Chokolademousse i tre lag

2-3 retters menu – klassisk
2 retters menu 170,-
3 retters menu 195,-

Forretter

Tarteletter med høns i asparges

Klar suppe med boller og urter

Dampet laks med krydderurtesalat og dildcreme

Reje cocktail med hjemmebagt brød

Hovedretter
Gammeldags kalvesteg med bønner og glaserede løg, kartofler og surt

Flæskesteg med rødkål, kartofler og god sauce

Dansk bøf med bløde løg og surt

Glaseret skinke med flødekartofler og dampede grønsager

Desserter

Islagkage og frisk frugt

Gammeldags æblekage med flødeskum

Pandekager med syltetøj, vaniljeis og flødeskum

Vaniljeis med syltede pære, chokoladesauce og flødeskum

Middagsretter (Bestil aftensmad til minimum 10 couverter)
(bestil min. 3 dage i forvejen)

Kr. 79,-

Chili con carne med salat og hjemmebagt brød

Biksemad med spejlæg, rødbeder og rugbrød

Boller i karry med ris

Benløse fugle med kogte kartofler

Bankekød med kartoffelmos

Brændende kærlighed med mos

Flødegullash med kartoffelmos

Lasagne med salat og hjemmebagt brød

Mørbradgryde med tomat og cocktailpølser

Forloren hare, kogte kartofler, surt og flødesovs

Hakkebøf med spejlæg, kogte kartofler, surt og skysovs

Kylling i karry med ris

Gullasch med ris

Kalvelever med blødeløg, champignons, bacon, kogte kartofler og skysauce

Hjerter i flødesovs med kartoffelmos

Flæskesteg med kogte kartofler, rødkål, surt og brun sovs

Lammegryde m/ kartoffelmos

Svensk pølseret med purløg og rugbrød

Pasta med kødsovs og hjemmebagt brød

Ungarsk gullasch med kartoffelmos

Frikadeller med rødkål,surt, kogte kartofler og skysovs

Frikadeller med kartoffelsalat og rugbrød

Fiskefrikadeller med kogte kartofler og persillesovs

Hvid labskovs med purløg, rødbeder og rugbrød